Velkommen til….

Jeg kan med stor fornøjelse byde velkommen til dette års turnering på toppen af Aalborg. Denne side indeholder alle de oplysninger, du bør være bekendt med inden turneringen. Frem til og efter turneringen vil du kunne følge løbende informationer på turneringens Facebook side.

Vi er allerede i fuld gang med forberedelserne, og jeg ser frem til at tage mig rigtig godt af jer alle sammen. Min TD filosofi er, at man kun skal lave tiltag, som man kan udføre ordentligt. Med nogle års erfaring med at afholde turnering er vores klub Aalborg Dinosaurs efterhånden ved at have mange af tiltagene ved at sidde på ryggraden, og derfor har vi overskud til at gøre det rigtig lækkert for jer. Allerede nu er nogle vigtige brikker faldet på plads:

  • Prodigy Disc har indvilliget i at være turneringens hovedsponsor, hvilket betyder, at alle merchandise præmier vil have Prodigys logo og dermed den høje kvalitet, som det medfører.
  • Discimport vil være til stede under hele turneringen med et bredt udvalg af discgolf grej, så du kan opgradere dit udstyr.
  • Liftra Aps har endnu engang givet et sponsorat til vores turnering, så de kontante præmier og præmierne i Am kan få et løft.

Vejret er vi ikke herre over, men jeg kan med sikkerhed sige, at banen vil stå knivskarpt.

Håber vi ses heroppe

TD, Kristian Engsig-Karup