AAO22 SPONSORER

DISCIMPORT

Discimport er baseret på interesse og en brændende kærlighed til discgolf og ultimate.

“Alle har fortjent at kunne spille med discs og frisbees af høj kvalitet.”

Discimport har solgt discs siden 1999. De startede firmaet i en erkendelse af, at det var for vanskeligt i Danmark at få fat i den ‘rigtige’ frisbee. De startede derfor Discimport for at gøre discs til ultimate og disc golf mere tilgængelige for både professionelle, amatører, skoler og firmaer i Danmark.

besøg discimport

Brammerdesign

En verden fuld af eventyr, farver og kreativitet.

Lenas værksted og galleri oser af kreativitet og liv. Lena arbejder med keramik og elsker at forme leret til hendes egne finurlige figurer. Derudover laver Lena også brugsting, kopper, fade, skåle m.m. med flotte farverige glasur.

Brammerdesign er kreatør af vores præmier.

besøg brammerdesign

Wildebeest Gastropub

Wildebeest er Aalborgs første gastropub. Der er fokus på spændende og eksperimenterende sliders og burgers, samt diverse side orders. Pub delen er baseret på et overdådigt udvalg af øl fra mikrobryggerier, men også gin, vin og cocktails er der høj klasse på. Afslappet, nede på jorden og hyggelig atmosfære er kendetegnende for deres 2 lokationer i Aalborg.

besøg wildebeest

BAD SEED

Bad Seed Brewing er et lille mikrobryggeri i den lille by Gudumholm, i lokalerne som tidligere husede det, i Nordjylland, legendariske sodavands bryggeri “Landkær Bryggeri”. Bad Seed laver alt fra sprøde Lager øl til fuldfede sorte imperial stouts. Bad Seeds mantra er balance og letdrikkelighed, men er alligevel ikke bange for at kaste sig ud i nye stilarter.

besøg bad seed brewing